Filmi- ja videotuotanto

Mainoselokuvista brändifilmeihin. Animaatioista yritysvideoihin. Elokuvateattereista sosiaaliseen mediaan. Teemme töitä asiakkaille, jotka uskovat tarinan voimaan ja liikkuvan kuvan merkitykseen markkinoinnissa. Ohessa toteutettuja filmi- ja videotuotantoja vuosien varrelta.

Lakea | TV-spotti

Toteutimme Lakea Oy:lle kodikkaan lämminhenkisen TV-spotin, jonka päätähtenä loistaa pehmonallelle mustasukkainen koira.

SignHero | Brändifilmi | Part 1

This is for the lazy ones. Tässä kaksiosaisessa brändifilmissä hyvästellään kaikki vanhat kopiokonehelvetit kertaheitolla ja toivotetaan tervetulleeksi uudenlainen sähköinen allekirjoituspalvelu – SignHero

Tässä Part 1.

KOJU FILM COMPANY | SHOWREEL

Katso tiivistelmä Koju Film Companyn osaamisesta ja toteutetuista tuotannoista. Showreel -koosteeseen on koottu vaikuttavimpia töitämme vuosien varrelta.

Koju on kansainvälisesti palkittu luova tuotantoyhtiö. Tuotamme lisäarvoa asiakkaille, jotka uskovat tarinan voimaan ja liikkuvan kuvan merkitykseen markkinoinnissa. Ratkaisemme liiketoiminnallisia haasteita vaikuttavan filmi- ja videotuotannon avulla.

SignHero | Brändifilmi | Part 2

This is for the lazy ones. Tässä kaksiosaisessa brändifilmissä hyvästellään kaikki vanhat kopiokonehelvetit kertaheitolla ja toivotetaan tervetulleeksi uudenlainen sähköinen allekirjoituspalvelu – SignHero.

Tässä Part 2.

TREDU | Mä teen tän | TV SPOT 2

Ideoimme, käsikirjoitimme ja tuotimme asiakkaallemme Tampereen seudun ammattiopisto Tredulle kaksi TV-spottia, joita on voinut bongata MTV3:lla ja MTV3 Katsomossa. “Mä teen tän” -spoteissa haluttiin tuoda esiin tekemisen meininkiä elokuvamaisella tyylillä.

Katastrofi keittiössä -spotissa kaatuneet kakut ja vesittyneet muffinssit kohtaavat pelastajansa!

TREDU | Mä teen tän | TV SPOT 1

Ideoimme, käsikirjoitimme ja tuotimme asiakkaallemme Tampereen seudun ammattiopisto Tredulle kaksi TV-spottia, joita on voinut bongata MTV3:lla ja MTV3 Katsomossa. “Mä teen tän” -spoteissa haluttiin tuoda esiin tekemisen meininkiä elokuvamaisella tyylillä.

Who Saves The President -spotissa savuavan päivän pelastaa automekaanikko!

Valtavalo | Brändifilmi

Lennokkaassa ja karikatyyrihenkisessä Valtavalon brändifilmissä
hyväuskoinen asiakas joutuu helppoheikin huijaamaksi. Kaiken
toivon ollessa lähes mennyttä, naapurista kajastaa valo…
Tyyliltään tuotanto on humoristinen. Hahmot ovat
karikatyyrihenkisiä, mutta uskottavasti rakennettuja. Tempo on
lennokas ja räväkkä, mutta visuaalisesti toteutus on korkeatasoista
mainosfilmiä.

Minuutin mittainen filmi toimii
loistavasti myynnin työkaluna, omaleimaisena ja vaikuttavana
tapana esitellä Valtavalo. Huumorin alla löytyy selkeä viesti, joka tukee Valtavalon sanomaa.

 

OnniBus.com | Challenge | Rekrytointifilmi

Muistatko vielä Van Dammen eeppisen spagaatin?

Video on tunnetusti tehokkain vaikuttamisen väline, mutta rekrytointivideoiden ei tarvitse olla pelkkiä puhuvia päitä. Me uskomme, että hyvällä tarinalla ja videon laadukkaalla toteutuksella erotutaan joukosta, herätetään kiinnostusta ja saadaan tuotua yrityksen arvomaailma parhaiten esille, jolloin video tavoittaa juuri ne oikeat henkilöt!

Tässä rekrytointifilmissä lähdettiin rohkeasti tekemään OnniBus.comin kanssa jotain ihan uutta ja erilaista, ja filmi onkin kerännyt jakelukanavissaan parin viikon aikana hurjan määrän katselukertoja sekä reaktioita! Saattaahan se olla että ”muutama” kuljettajahakemuskin on lähtenyt matkaan… 

Katso tästä myös lyhyempi versio!

Ohjaaja: Kasimir Högnäs
Kuvaaja: Matias Vihko
Tuottaja: Heikki Oinonen

SignHero X Vilpas – Prioriteetit | Mainosfilmi

Keskity olennaiseen. Tee ne tärkeät jutut hyvin. Ole laiska. Vilpas Vikings & SignHero kannustavat laiskuuteen. Mukana Mikko Koivisto, Juho Nenonen ja Marko Vihiniemi. Toteutimme Avaintecin SignHero -palvelulle näyttävän koripallomaailmaan sijoittuvan filmin.

Break Pro | Tuote-esittelyfilmi

Toteutimme vauhdikkaan energisen  tuote-esittelyfilmin Break Pro-taukoliikuntasovelluksesta. Break Pro on huippufysioterapeuttien suunnittelema työkalu työn tauottamiseen, ergonomian parantamiseen ja työhyvinvoinnin lisäämiseen.

Istumisen ja näyttöpäätetyön määrä on kasvava ongelma. Siksi työn tauottaminen on tärkeää.

Esittelyfilmin lisäksi toteutimme käyttöohjevideot itse sovellukseen sekä nettisivuille. Lisäksi toteutimme mm. videomuotoisia asiakastestimoniaaleja sekä muita videosisältöjä eri medioihin.

Suomen Yrittäjät | Kraa Kraa Eyewear | Yritysesittely

Toteutimme Suomen Yrittäjien Von Wright innovaatiopalkintogaalaan voittajayritysten esittelyvideot. Kraa Kraa Eyewear sai palkinnoksi 10 000 euroa ja Pihka Collection 5000 euroa. Voittajat valittiin 61 ehdokkaan joukosta.

Kilpailussa haettiin kasvuhakuista ja kansainvälistymishaluista omalaatuisuudella erottuvaa käsityöalan yrittäjää.

Katso tästä myös Pihkan esittelyvideo

Elenium | Rekrytointifilmi

Käsikirjoitimme ja toteutimme vauhdikkaan rekrytointifilmisarjan Elenium Oy:lle. Filmejä levitettiin leffateatterin ja somen lisäksi Tampereen Hakametsän jäähallin screenillä. Vaikka teimme vähän erilaisen rekryfilmin, niin pidettiin kuitenkin huolta siitä, että kohderyhmä ei pelästynyt Eleniumin yrityskulttuuria.  Näyttävä filmi jättää myös positiivisen muistijäljen ja sillä lisätään Eleniumin tunnettuutta.

Katso alta myös muut versioinnit:

Finnkino-versio

Nettiversio Isä

Nettiversio Nörtti

 

Ohjaaja: Heikki Oinonen

Kuvaaja: Matias Vihko

 

OnniBus.com | Turku – Helsinki nyt 30 min. välein!

Tämä ei ole unta! Tutut punaiset bussit alkoivat sahaamaan Turku – Helsinki -väliä puolen tunnin välein.

Toteutimme OnniBus.comille ennakkoluulottoman videon reitin julkistuksesta. Videosta tehtiin nettiversion lisäksi versiot myös erilaisille digitaalisille pinnoille, mm. Kampin kauppakeskuksen jättiscreenille.

Smart Tampere | Smart Mobility

Smart Mobility -teeman tavoite on, että Tampereelle syntyy kansainvälisesti tunnustettu, Euroopan mittakaavassa merkittävä älyliikenteen kokeilu- ja innovaatioalue, joka tarjoaa houkuttelevan alustan yrityksille kehittää uusia älyliikenteen palveluja ja viranomaisille ottaa käyttöön uusia innovaatioita viranomaistehtävien hoitamiseksi aiempaa tehokkaammin.

Toteutimme Smart Tampere -elinvoimaohjelmalle vauhdikkaan ja näyttävän videon Smart Mobility -teemaan!

Veikkaus | Eurojackpot-ilotulitus Tampereella

Veikkaus järjesti Tampereella ilotulituksen Suomen suurimman Eurojackpot-voiton kunniaksi. Kuvasimme lyhyen, mutta vaikuttavan koosteen tapahtumasta. Toteutimme lisäksi live-streamin ilotulituksesta Veikkauksen Facebook-sivuille.

Ilosaarirock 2017 – Lentokonemies

Ilosaarirockille toteutettu hulvaton muistutus siitä, että lippukaupoille kannattaa suunnatta ja äkkiä!

Dick Johnson’s Announcement

Mr. Dick Johnsonilla on tärkeää ja painavaa asiaa! Tsekkaa videolta myös, mikä herran kädessä heiluu.

Onnibus.com – Paikkavarauspalvelu laajenee kaikille reiteille

Istu aina suosikkipaikallasi! Nyt kaksikerrosbusseissa haluamansa paikan voi varmistaa jo kotisohvalla. Toteutimme aiheesta hauskan videotuotannon OnniBus.comille.

Pyynikin Käsityöläispanimo – Iso nelonen

Alkoholilakiuudistusta malttamattomana odottava Pyynikin Käsityöläispanimo toi nelosen ruokakauppoihin jo nyt. Meillä oli hyvä syy tehdä tehokas mainosfilmi BIG 4 SUN -maistelupakkauksen ympärille. Pyynikin jamppojen kanssa on hauska touhuta kun ideat lähtee sopivasti lapasesta ja kylmää olutta on joka käänteessä tarjolla.

Karelia Ammattikorkeakoulu | Yhteishaku 2017 | Media-ala

Toteutimme Karelia Ammattikorkeakoululle sarjan kirjaimellisesti pysäyttäviä yhteishakuvideoita. Tässä media-alan video.

Tele Finland – Kalamies

Kalamies kertoo Tele Finlandille toteutetussa some-videossa, kuinka mobiiliverkon parantuminen on vaikuttanut hänen elämäänsä.

Trainer 4 Riding

Trainer4Riding -etävalmennuspalvelu yhdistää valmentajat ja valmennettavat pitkienkin matkojen takaa, vaivatta, ilman jatkuvaa matkustamista.

Ilosaarirock 2016 – Aftermovie

Ilosaarirock on yksi suurimpia festivaaleja ja mukavimpia viikonloppuja Suomessa. Videomme tulevat ihmistä lähelle ja kertovat olennaisen festivaalin omaleimaisesta tunnelmasta. Olemme toteuttaneet tapahtumakoosteita ja markkinointivideoita ilosaarirockilaisille vuodesta 2012.

Biolan – Vihreä teko

Luonnon vehreys ympärillä antaa meille energiaa, terveyttä ja iloa. Se on myös  elinehto meille ja tuleville sukupolville. Toteutimme Biolanille Vihreä teko -kampanjavideot.

Arcusys – The Future Trends in Enterprise Learning Management Systems for 2017

In this video Arcusys’ Chief Commercial Officer Janne Hietala will tell you how Digital Transformation of Learning is influencing enterprises: How enterprises learn, develop, and share information.

Mustarinta – A Film About Koli

Valtakunnallisesti ja kansainvälisesti palkittu luontodokumenttielokuva, joka esittelee satoja taiteilijoita inspiroinnutta Kolin kansallismaisemaa herkästi ja kunniottavasti.

Taivas + Helvetti

Inspiroivan yrittäjäkirjan traileri sekä TV-mainos, joka sai myöhemmin jatkoa valtavan suosion takia. Video julkaistiin Suomen isoimmalla valkokankaalla tuhatpäisen yleisön edessä ja videot näkyivät tapahtumissa ympäri Suomea.

Havusport

Mainoselokuva junioriurheilua muuttavasta sovelluksesta. Elokuvan avulla pystyimme näyttämään sovelluksen merkityksen niin valmennuksessa kuin omassa kehityksessä aina junioripelaajasta huipputasolle. Tämä kaikki tiivistettynä kätevästi puoleentoista minuuttiin.

Liferay

Liferay on maailman johtava avoimen lähdekoodin portaaliratkaisu. Yhdessä Fujitsu Finlandin kanssa toteutettussa videossa kerrotaan miksi Liferaylla saa tuloksia ja miksi järjestelmä on todistetusti suosittelemisen arvoinen.

EcoReal | Yritysesittelyvideo

EcoRealilla kannetaan vastuuta ihmisistä, ympäristöstä ja taloudesta. Toteutimme energiatehokkuuden edelläkävijälle näyttävän yritysesittelyvideon.

Get Together 2017 | Ennakkomarkkinointivideot

Nuorille Yrittäjille Get Together-tapahtuman ennakkomarkkinoinniksi toteutettu hullunhauska 4-osainen nettisarja verkostoitumisen riemuista. Tapahtuma keräsi historiansa kovimman kävimäärän ja se myytiin täysin loppuun. Tässä jaksoista ensimmäinen.

Katso myös muut osat:

Jakso 2

Jakso 3

Jakso 4

Arcusys – Finnair Inflight

Janne Hietala, CCO of Arcusys Ltd. explains why learning matters in digital age.

Kuitu Pohjois-Karjalaan

Toteutimme hauskan tv-mainoksen Pohjois-Karjalan Maakuntaliiton hallinnoimalle valokuituhankkeelle.

Kataja Basket – Suomen Mestari

Toteutimme koripallojoukkueen imagovideon, joka on täynnä tunnetta ja antaa kannattajille vahvan signaalin voittajajoukkueesta. Video ei ole enne, mutta Kataja Basket on Koripallon Suomen mestari vuonna 2015.

Koli Relax Spa

Koli Relax Spa hemmottelu- ja maisemakylpylä on Suomessa ainutlaatuinen kylpyläelämys. Ideana on tarjota omaa rauhaa ja mahdollisuus pysähtyä hoitamaan hyvinvointia itseään kuunnellen. Toteutimme kylpylälle näyttävän ja rentouttavaa tunnelmaa huokuvan esittelyvideon.

Kuninkuus ravit – Matkalla Linnunlahdelle

Kuninkuusravit ovat vuodesta 1924 järjestetty suurtapahtuma. Vuoden 2015 ravit järjestettiin Joensuussa, johon tuotimme markkinointivideoita televisioon ja verkkoon. Videoissa halusimme tuoda raviurheilun keskelle arkea ja esitellä joensuulaista ravitohinaa. Tapahtuma keräsi Joensuun Raviradalle yli 50 000 hevosurheilun ystävää.

Casino Joensuuhun

Joensuulle on turha nokitella. Panoksena on RAY:n uusi kasino, kun Joensuu iskee pöytään kovimman käden ja jättää Kuopion, Turun ja Oulun nuolemaan näppejään. Toteutimme Joensuun kaupungille näyttävän filmin RAY:n kasinohakemusta varten.

Corelase

Corelasen erikoisalaa ovat erilaiset kuitulaser-ratkaisut. Toteutimme heille näyttävästi animoidun brändivideon!

Ilosaarirock 2016

Ilosaarirock on yksi suurimpia festivaaleja ja mukavimpia viikonloppuja Suomessa. Videomme tulevat ihmistä lähelle ja kertovat olennaisen festivaalin omaleimaisesta tunnelmasta. Olemme toteuttaneet tapahtumakoosteita ja markkinointivideoita ilosaarirockilaisille vuodesta 2012. Tässä vuoden 2016 tv-spotti!

Vaadin

Vaadin Oy:n teknologiaa käyttää yli 100 000 ohjelmistokehittäjää yli 150 maassa. Vaadin Designer – tuote-esittelyvideossa kerrotaan selkeästi hyödyt ja toiminnallisuudet suunnittelijalle, joka haluaa käyttää aikansa tehokkaammin parempien sovellusten tekemiseen.

Paloturvallisuusvideot maahanmuuttajille | Traileri

Toteutimme Pirkanmaan pelastuslaitokselle videomateriaalit hankkeeseen, jonka tarkoitus on lisätä turvapaikanhakijoiden ja maahanmuuttajien paloturvallisuustietoa. Opetusvideoissa kerrotaan keskeisimmät yleiseen paloturvallisuuteen liittyvät asiat vastaanottokeskusten asukkaille sekä maahanmuuttajille. Asiantuntija-apuna hankkeessa on ollut Maahanmuuttovirasto ja SPR. Videoita toteutettiin yhteensä seitsemän kappaletta, ja kustakin videosta tehtiin 10 kieliversiota.

Turvapaikanhakijoille ja maahanmuuttajille tarkoitetut opetusvideot on tarkoitettu katsottavaksi ohjatusti. Tätä varten on videoille tehty tukimateriaali, jossa kerrotaan videoiden tarkoitus ja annetaan lisätietoja.

 

Videot ovat katsottavissa täällä.