Tiedote | 14.8.2018

Annamari Merta Koju Film Companyn asiakkuuspäälliköksi

Annamari Merta on nimetty Koju Film Companyn asiakkuuspäälliköksi. Koju Film Company on kansainvälisesti palkittu luova tuotantoyhtiö, joka tarjoaa asiakkailleen videotuotannon keinoin ratkaisuja liiketoiminnan haasteisiin. Merta vastaa yhtiössä myynnistä ja asiakkuuksien kehittämisestä. Hän on aloittanut työssään 1.8.2018.

Merralla on monipuolinen tausta mainostuotantojen ja elokuvatuotantojen parissa. Viimeisimpänä hän on työskennellyt Länsi-Suomen elokuvakomissiossa. Aiemmin hän on toiminut muun muassa tuotantopäällikkönä mainostuotantojen parissa.

Olen todella innoissani päästessäni mukaan kehittämään Kojun asiakkuuksia. Heti ensimmäisissä keskusteluissamme tuntui, että jaamme hyvin samoja ajatuksia Kojun tulevaisuudesta. Kojussa on kasvupotentiaalia, jota pääsemme nyt uusien myyntiresurssien myötä hyödyntämään paremmin, Annamari Merta sanoo.

Rekrytointi on Kojulle tärkeä satsaus palvelumallin kehittämiseen.

Liiketoimintamme kasvaessa haluamme panostaa entistä enemmän asiakaspalveluun. Annamarin rekrytoinnin myötä pystymme palvelemaan asiakkaitamme paremmin sekä luomaan asiakkaidemme kanssa vahvempia kumppanuuksia, Koju Film Companyn toimitusjohtaja Heikki Oinonen sanoo.

Vaikka videoistuva maailma näkyy tuotettavien videoiden määrässä, Kojussa halutaan kiinnittää määrän sijaan entistä enemmän huomiota videoiden laatuun ja niiden merkitykseen.

Liian usein video ajatellaan vain yksittäisenä markkinointitoimenpiteenä, jonka myyntiä tukevia tavoitteita ei välttämättä tarkemmin määritellä. Me Kojussa puolestaan näemme videon liiketoiminnan kehittämisen työkaluna, joka tukee vahvasti yrityksen strategiaa. Haluamme auttaa asiakkaitamme hyödyntämään videon mahdollisuuksia laajemmin, Oinonen toteaa.

Koju Film Company on vuonna 2012 perustettu valtakunnallisesti toimiva vaikuttavaan videotuotantoon erikoistunut tuotantoyhtiö.

Lisätietoja:

Heikki Oinonen
Toimitusjohtaja
+358 40 825 4377
heikki@kojufilm.com

Annamari Merta
Asiakkuuspäällikkö
+358 50 4777 550
annamari@kojufilm.com