Rekry: Haetaan kahta asiakkuuspäällikköä vakituiseen työsuhteeseen

Koju kasvattaa myyntitiimiään!

Haluatko tehdä asiakastyötä mielenkiintoisella alalla, joka kehittyy ja kasvaa koko ajan? Kiinnostaako sinua myynti ja liikkuvan kuvan mahdollisuudet asiakasyritysten liiketoiminnan kehittämisessä? Haluatko kommunikoida asiakkaiden kanssa? Tartut mielelläsi luuriin ja sovit etätapaamisia joissa esitellään ratkaisujamme? Olet taitava verkostoituja, sinnikäs ja määrätietoinen toimija sekä ajattelet kaupallisesti.

Maailma videoistuu kovaa vauhtia. Korona digitalisoi työn tekemisen ja nyt sellaisetkin asiakassegmentit, jotka eivät ole koskaan ennen käyttäneet videotuotantoa bisneksensä kasvattamisessa, ovat nyt ymmärtäneet sen valtavan potentiaalin. Me haluamme ratkaista asiakkaidemme liiketoiminnallisia haasteita vaikuttavan videotuotannon avulla.

PÄIVITETTY 10.6.2021: Hakuaika ensimmäiseen asiakkuuspäällikön tehtävään on päättynyt, mutta tiimi kasvaa joten rekry aktivoituu taas syksyllä. Saimme tehtävään 58 hakemusta. Olemme yhteydessä kaikkiin hakijoihin. Voit siis saada kutsun myös syksyn haastatteluun. Lämmin kiitos kaikille hakijoille tässä vaiheessa! Hyvää kesää!

Tarjoamme sinulle roolia liiketoimintamme kasvun mahdollistajana. Sinulla on mahdollisuus vaikuttaa omaan tulotasoosi erittäin kannustavan palkkauksen myötä. Markkinointimme tarjoaa sinulle jatkuvasti liidejä ja saat myynnin tueksi käyttöösi mahtavat referenssit. Etsimämme henkilö kykenee omaksumaan tietoa ja uusia digitaalisen ajan työkaluja.

Olet oikea henkilö tähän tehtävään, mikäli nautit uusien asiakkaiden kontaktoinnista ja olet aidosti kiinnostunut tavoitteellisesta myyntityöstä. Tavoitteenasi on aina tyytyväinen asiakas ja pitkäkestoinen asiakassuhde. Pääsääntöinen työntekopaikkasi on Helsingin tai Tampereen toimistomme, mutta noin puolet meistä työskentelee tällä hetkellä etänä, joten sekään ei halutessasi ole pois suljettua.

Jos haluat päästä osaksi Koju Film Companyn tiimiä, hae tehtävään mahdollisimman pikaisesti.

Lähetä CV:si, vapaamuotoinen hakemuksesi sekä palkkatoiveesi osoitteeseen rekry@kojufilm.com otsikolla ”Asiakkuuspäällikkö 2021”.

Lisätietoja tehtävästä antaa:
Heikki Oinonen
040 825 4377

Tehtävät alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

Koju Film Company on vuonna 2012 perustettu liikkuvaan kuvaan erikoistunut luova videotuotantoyhtiö, jonka muodostaa yhteisöllinen seitsemän henkinen ydintiimi ja laaja kumppaniverkosto. Olemme intohimoinen joukko videotuotannon eri osa-alueiden luovia ammattilaisia.