Rekry: Asiakkuuspäällikkö

Haetaan asiakkuuspäällikköä vakituiseen työsuhteeseen

Koju kasvaa ja haemme vahvistusta asiakkuuspuolelle.

Haluatko tehdä asiakastyötä mielenkiintoisella alalla, joka kehittyy ja kasvaa koko ajan? Kiinnostaako sinua myynti ja liikkuvan kuvan mahdollisuudet asiakasyritysten liiketoiminnan kehittämisessä? Oletko taitava verkostoituja, määrätietoinen toimija ja sinnikäs kaupallisesti ajattelija?

Maailma videoistuu kovaa vauhtia. Me haluamme ratkaista asiakkaidemme liiketoiminnallisia haasteita vaikuttavan videotuotannon avulla. Tarjoamme sinulle keskeistä roolia liiketoimintamme kasvattamisessa. Sinulla on mahdollisuus vaikuttaa omaan tulotasoosi erittäin kannustavan palkkauksen myötä. Etsimämme henkilö kykenee omaksumaan tietoa ja uusia digitaalisen ajan työkaluja.

Olet oikea henkilö tähän tehtävään, mikäli nautit uusien asiakkaiden kontaktoinnista ja olet aidosti kiinnostunut tavoitteellisesta myyntityöstä. Pääsääntöinen työntekopaikkasi on Helsinki tai Tampere.

Jos haluat päästä osaksi Koju Film Companyn tiimiä, hae tehtävään mahdollisimman pikaisesti. Lähetä CV:si ja hakemuksesi osoitteeseen rekry@kojufilm.com otsikolla ”Asiakkuuspäällikkö”.

Lisätietoja tehtävästä antaa: Heikki Oinonen, 040 825 4377. Tehtävät alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.