Rekry: Harjoittelija | Tampere

Julkaistu 19.2.2020 | Päivitetty 21.2.2020

Koju hakee harjoittelijaa Tampereelle!

Ensisijaisesti haussa on reipas ja luotettava tyyppi tuotantoharjoittelijaksi, jolla on intohimoa alaa kohtaan ja joka ei pelkää haasteita. Tuotantoharjoittelijana pääset työskentelemään ja oppimaan monipuolisesti erikokoisten mainostuotantojen työtehtävissä sekä esituotannon että kuvauspäivien saralla. Harjoittelussa sinulla on mahdollisuus myös kokeilla siipiäsi tuotantojen muillakin osa-alueilla, jos käsissäsi pysyy esim. kamera, edittihiiri tai omaat jonkin muun maagisen taidon!

Toivomme, että olet korkea-asteen opiskelija tai sinulla on jo korkea-asteen koulutus, omistat ajokortin ja pystyt tarvittaessa toimimaan myös itsenäisesti. Ennenkaikkea olet hyvä tyyppi ja valmis oppimaan!

Tarjotaan rento ja mukava työilmapiiri, välineistö, sekä loputtomat kahvit/teet ja popparit on the house. Palkkaa me maksetaan myös. 

Mikäli tunnistit itsesi ja olisit halukas tulemaan remmiin mukaan, laita vapaamuotoinen hakemus otsikolla “HARJOITTELIJA” osoitteeseen rekry@kojufilm.com. Harjoittelijan paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. 

AIKATAULU
Harjoittelijan paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Vastaamme kuitenkin kaikille hakijoille maaliskuun aikana.
Harjoittelun aloitus ja sen kesto on sovittavissa.

Ps. Tämänkin harkkahaun laatija työllistyi itse harjoittelun kautta Kojulle. 😉

 

Lisätietoja antaa:

Heikki Oinonen
Ohjaaja, tuottaja, toimitusjohtaja
040 825 4377