Rekry: Leikkaaja

Haussa monipuolinen Leikkaaja/Jälkityömestari!

Koju Film Company etsii vakituiseen työsuhteeseen kokenutta markkinointifilmien leikkaajaa, joka pystyy viemään projektin koko jälkityövaiheen läpi. Sinulta löytyy myös värimäärittely- sekä motion graphics -osaamista. (Ohjelmina esim. Resolve/Premiere/AE) Isona plussana, jos luonnistuu myös kevyet äänityöt!

Olet luotettava, kiinni ajan hermossa, ymmärrät eri medioita ja projektinhallinta pysyy sinulla hyvin näpeissä. Pystyt työskentelemään itsenäisesti, mutta kuitenkin olennaisena osana huipputiimiä. Haemme tyyppiä, joka hahmottaa jälkituotannon kaikki osa-alueet ja pystyy tuomaan myös omaa näkemystään työssään esille.

Meillä pääset mukaan monipuolisiin ja mielenkiintoisiin projekteihin, joissa pääset käyttämään luovuuttasi ja saat myös vastuuta. Työskentelypaikkana pääsääntöisesti Kojun Helsingin editti, mutta tarvittaessa myös etätyöskentelyyn on mahdollisuus.

Työt on mahdollista aloittaa jo nopeallakin aikataululla, joten ilmianna itsesi palkkatoiveen, kokemuksesi ja työnäytteiden kera osoitteisiin matias@kojufilm.com JA katja@kojufilm.com otsikolla “LEIKKAAJA”.