Rekry: Tuotantopäällikkö

Haetaan TUOTANTOPÄÄLLIKKÖÄ vakituiseen työsuhteeseen

Haluatko tehdä työtä mielenkiintoisella alalla, joka kehittyy ja kasvaa koko ajan? Kiinnostaako sinua eri kokoisten projektien hallinta ja liikkuvan kuvan mahdollisuudet asiakasyritysten liiketoiminnan kehittämisessä? Kojun tuotantopäällikkö toimii tiiviissä yhteistyössä tuottajan, ohjaajan ja asiakkuuspäälliköiden kanssa sekä jumppailee mielenkiintoisten asiakkaiden briiffejä työryhmän avustamana.

Olet oikea henkilö tähän tehtävään mikäli asiakaskommunikaatio on yksi vahvuuksistasi. Olet määrätietoinen ja organisointikykyinen. Työ on monipuolista ja sisältää aikatauluttamista, budjetointia, budjettiseurantaa, projektinhallintaa ja kuvauksissa mukana olemista.

Maailma videoistuu kovaa vauhtia. Me haluamme ratkaista asiakkaidemme liiketoiminnallisia haasteita vaikuttavan videotuotannon avulla. Tarjoamme sinulle keskeistä roolia liiketoimintamme kasvattamisessa. Etsimämme henkilö kykenee omaksumaan tietoa ja uusia digitaalisen ajan työkaluja. Pääsääntöinen työntekopaikkasi on Helsinki tai Tampere.

Jos haluat päästä osaksi Koju Film Companyn tuotannollista tiimiä, hae tehtävään mahdollisimman pikaisesti. Lähetä CV:si ja hakemuksesi osoitteeseen rekry@kojufilm.com otsikolla ”Tuotantopäällikkö”.

Lisätietoja tehtävästä antaa: Heikki Oinonen, 040 825 4377. Tehtävät alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.