Rekry: Tuottaja

EDIT: 31.8.2021
KIITOS HAKEMUKSISTA, REKRY ON PÄÄTTYNYT! 🙌🏻

Saimme hakemuksia yli 30 kpl. Käsittelemme hakemukset ja vastaamme kaikille hakijoille syyskuun aikana.
Iso kiitos kaikille hakijoille! 😊

Haetaan TUOTTAJAA vakituiseen työsuhteeseen

Kojun tiimi kasvaa! Haluatko tehdä työtä mielenkiintoisella alalla, joka kehittyy ja kasvaa koko ajan? Kiinnostaako sinua eri kokoisten projektien hallinta ja liikkuvan kuvan mahdollisuudet asiakasyritysten liiketoiminnan kehittämisessä? Kojun tuottaja toimii tiiviissä yhteistyössä asiakkaan, ohjaajan ja asiakkuuspäälliköiden kanssa sekä jumppailee mielenkiintoisten asiakkaiden briiffejä työryhmän avustamana.

Olet oikea henkilö tähän tehtävään mikäli kommunikaatio on yksi vahvuuksistasi. Olet määrätietoinen ja organisointikykyinen. Työ on monipuolista ja sisältää projektinhallintaa sekä projektien edistämiseen liittyviä askareita, kuten aikatauluttamista, budjetointia, budjettiseurantaa, ja kuvauksissa mukana olemista.

Maailma videoistuu kovaa vauhtia. Korona on digitalisoinut työn tekemisen ja nyt sellaisetkin asiakassegmentit, jotka eivät ole koskaan ennen käyttäneet videotuotantoa bisneksensä kasvattamisessa, ovat nyt ymmärtäneet sen valtavan potentiaalin. Tarjoamme sinulle keskeistä roolia liiketoimintamme kasvattamisessa. Etsimämme henkilö kykenee omaksumaan tietoa ja uusia digitaalisen ajan työkaluja. Pääsääntöinen työntekopaikkasi on Helsinki tai Tampere.

Jos haluat päästä osaksi Koju Film Companyn tuotannollista tiimiä, hae tehtävään mahdollisimman pikaisesti. Lähetä CV:si ja hakemuksesi osoitteeseen heikki@kojufilm.com otsikolla ”Tuottaja Helsinki” TAI ”Tuottaja Tampere”.

Lisätietoja tehtävästä antaa: Heikki Oinonen, 040 825 4377 (Parhaiten tavoitettavissa klo 16-21).
Tehtävät alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.