Punainen bussi sekoittaa pakkaa

Miten nousta koko kansan huulille?

Onnibus haluaa olla räyhäkkä, omaa alaansa sekoittava toimija, joka herättää mielipiteitä ja tunteita. 

Pitkäaikainen yhteistyökumppanimme on kääntynyt jo vuodesta 2017 puoleemme tarvitessaan huomiota herättävää videomainontaa.

Kojun ratkaisu

Olemme toteuttaneet OnniBussille rekryfilmejä, lyhyitä spotteja vahvistamaan uusia lanseerauksia, valokuvia sekä 24-osaisen Onnibussin Superoudon Joulukalenterin vuonna 2019. Tekemämme OnniBus Challenge -rekryfilmi vauhditti viihteellisellä konseptillaan kuljettajarekrytointia ja viestitti OnniBussin ennakkoluulotonta työnantajamielikuvaa.

OnniBussin tiedottaessa muun muassa uusista reiteistä auttavat tekemämme täsmäspotit viestin leviämistä kuluttajille. Spottien humoristinen ja yliampuva sisältö on samalla luonut Onnibussin räyhäkkää brändiä.

Olemme myös toteuttaneet OnniBussille laadukkaan ja laajan kuvapankin, joka sisältää valokuvia ja videoita eri formaateissa käytettäväksi somekampanjoissa sekä nettisivuilla. Koju hoiti kuvausten tuotantoprosessin kokonaisuudessaan: mallien buukkaukset, kuvauspaikkojen etsinnät sekä muut tärkeät käytännönjärjestelyt.

Vuoden 2019 joulukalenteri julkaistiin sekä OnniBussin Facebookissa että Youtubessa joka päivä jouluaattoon huipentuen. Tavoitteena oli luoda puhutteleva markkinointiviihdesarja sekä massasta erottuva ilmiö kiireiseen joulunalusaikaan. Sarja tarjosi viihdettä OnniBussin somekanaviin ja mahdollisti vahvan pohjan joulukamppiksiin. 

Asiakkaamme antoi meille vahvan luoton käsikirjoittaa ja toteuttaa sarjaa viihdyttävyys ja outous edellä! Ennakkoluulottomuus ja rohkeus mahdollistivat koukuttavan sisällöntuotannon.

Tulokset

OnniBus.comin pitkäaikaisena yhteistyökumppanina olemme videotuotannoillamme toteuttaneet OnniBussin puhetta herättävää brändiä ja luoneet vaikuttavaa markkinointiviihdettä vahvistamaan heidän viestiään ja imagoaan.

OnniBussin Superouto Joulukalenteri | Traileri

Ohjaajat: Kasimir Högnäs, Heikki Oinonen
Kuvaaja: Matias Vihko
Leikkaaja: Katja Ritvanen
Tuottaja: Heikki Oinonen
Käsikirjoitus ja tuotanto: Koju Film Company
OnniBus.com Challenge

Ohjaaja: Kasimir Högnäs
Kuvaaja: Matias Vihko
Tuottaja: Heikki Oinonen
Tuotanto: Koju Film Company
OnniBus.com | Lentoon punaisilla busseilla

Ohjaaja: Heikki Oinonen
Kuvaaja: Matias Vihko
Leikkaaja: Katja Ritvanen
Tuotanto: Koju Film Company
OnniBus.com | Festarihirvi

Ohjaaja: Heikki Oinonen
Kuvaaja: Matias Vihko
Leikkaaja: Katja Ritvanen
Tuotanto: Koju Film Company

Lisää tarinoita