Ohjaajat

Väritämme myös tarinoita

Heikki Oinonen

Heikin työt ovat yhdistelmä elokuvamaista tarinankerrontaa ja rohkean ainutlaatuista visuaalista tyyliä. Hän rakastaa symmetriaa sekä kauneuden löytämistä päällisin puolin ruman näköisistä asioista.
Heikki aloitti uransa musiikkivideoista 13 vuotta sitten, joten hän ymmärtää musiikin tärkeyden mainoksissa ja hyödyntää sitä vahvasti ohjauksissaan.

Ohjaajana Heikin vahvuus on asiakkaan liiketoiminnallisten haasteiden tehokas hahmottaminen.

”Haluan rakentaa sellaiset olosuhteet, että koko ryhmä voi toimia luovasti. Ohjaajana luotan intuitioon, mutta pidän mielessä, kenelle filmi tehdään ja mitä sillä halutaan saada aikaiseksi.”

Saara Sundelin

Saaralla on into kokeilla uutta ja testata rajoja sekä halu tuntea uudella tavalla. Jos Saaran töitä pitäisi kuvailla kahdella sanalla, olisivat ne suunnitelmallisuus ja mielikuvituksellisuus.

Ohjaaminen on Saaralle ennen kaikkea ihmisyyttä. On tärkeää luoda kuvauspaikalle turvallinen ja lempeä ilmapiiri, jossa kaikilla on hyvä olla ja parhaat mahdollisuudet onnistua työssään.

”Minulle ohjaaminen tarkoittaa luovuutta, intohimoa, merkitystä ja ihmisyyttä. Ohjaamisessa pitää ottaa niin paljon huomioon yhtä aikaa, mutta ennen kaikkea siinä pitää ottaa ihmiset huomioon.”

Kasimir Högnäs

Kassu on käytännönläheinen ja monipuolinen ohjaaja, jonka valmentavassa otteessa jokainen yksilö pääsee loistamaan roolissaan. Hän kaivaa esiintyjästä parhaan mahdollisen suorituksen kameran edessä. Ei pidä myöskään unohtaa tulosvastuullisuutta: Kassulle työn merkityksellisyys syntyy siitä, kun videot onnistuvat tavoitteessaan ja saavuttavat tuloksia.

Ennen kaikkea hän on kuitenkin tarinankertoja. Kassulla on ihmeellinen taito nähdä asioista se olennainen, luoda tarina ja lopulta pukea tarina audiovisuaaliseen muotoon.

”Ohjaajana parasta on se hetki, kun käsikirjoitus muuttuu monitorilla kuvaksi, ja tunnet vaistoissasi, että nyt palaset loksahtivat kohdalleen. Se hetki on taianomainen, ja siihen tunteeseen jää koukkuun.”

Hyvässä seurassa maailma
muuttuu paremmaksi