Videobot

Herätä yrityksesi nettisivut eloon videobotin avulla

Verkkosivustoilla chatbotit alkavat olla arkipäivää ja lähes kaikille netinkäyttäjille tuttuja. Mutta voiko seuraavan sukupolven botti olla audiovisuaalinen? Vastaus on kyllä! Nyt se on mahdollista.

Videobotin avulla voit helposti ja tyylikkäästi esitellä tuotteitasi, kerätä liidejä sekä parantaa asiakkaidesi käyttökokemusta. On aika viedä asiakasviestintäsi uudelle tasolle interaktiivisten videoiden avulla. Vain mielikuvitus on rajana! Koju on Videobotin virallinen kumppani.

Ohjaa käyttäjät paikkaan minne he haluavat

Ohjaa interaktiivisen opastuksen kautta kriittisten askelten läpi, jolloin asiakkaasi eivät enää eksy. Tämä taatusti lisää onnellisuutta ja tuo tuloksia.


✅ Saumaton käyttökokemus
✅ Kasvata asiakastyytyväisyyttä
✅ Vaikuttava ongelmien ratkoja
✅ Datavetoiset tulokset

Paranna liidien laatua ja määrää

Älä tuhlaa aikaasi jahdaten mysteeri liidejä jotka päätyvät aina umpikujaan. Videobotit auttavat potentiaalisia asiakkaita ymmärtämään teidän tuotteenne ja tarjoaa tiimillenne uskomattomia oivalluksia.

✅ Kohdennettu liidien generointi
✅ Tehostettu tulkinta liideistä
✅ Toimivia oivalluksia
✅ Aikatehokkuus

Miksi videobot?

Esittele tuotteitasi

Haluatko kerätä liidejä tai myydä verkossa? Onnistuu! Yhdistämällä huomiota herättävän visuaalisen kokemuksen interaktiivisiin videoihin voit tarjota mieleenpainuvan kokemuksen asiakkaillesi.

Paranna käyttäjäkokemusta

Onko asiakaspalvelusi tukossa? Helpota heidän arkea. Interaktiivisen navigoinnin ansiosta asiakkaasi löytävät helposti kiinnostavaa sisältöä, joka lisää asiakastyytyväisyyttä ja ymmärrystä. Kun ymmärrys lisääntyy, aspan tarve vähentyy.

Saavuta tavoitteesi

Halusit sitten liidejä, myydä verkossa, tehostaa aspaa, avittaa palvelusi käyttöönottoa, tai vaikka rekrytoida ihmisiä, Videobotti auttaa. Käyttökohteita on lukuisia.

+100%

Kasvu konversiossa

+150%

Sivustolla vietetyn ajan kasvu

+2x

Enemmän Black Friday myyntiä

Katso, miten videobot toimii

Haluatko kuulla lisää Videobotin mahdollisuuksista?

Jätä tähän yhteystietosi, niin varataan sinulle maksuton etätapaaminen. Keskustellaan lyhyesti siitä, kuinka Videobot voi vauhdittaa teidän myyntiä, palvella asiakkaita paremmin ja hankkii liidejä. Olemme sinuun yhteydessä 24 tunnin sisällä.

Nimi(Pakollinen)