Markkinointiviihde

Oletko huomannut miten maailma toimii?

Klikkaamme mainoksille skip ja swipe. Valitsemme mainoskatkojen sijaan suoratoistopalvelut. Katsomme sitä, mikä viihdyttää – emme sitä, mikä ärsyttää. Jäämme pitkiksikin ajoiksi viihteen äärelle.

Meillä Kojulla on yli kymmenen vuoden kokemus erilaisten brändivideoiden, rekryvideoiden, yritysesittelyvideoiden ja tv-mainosten toteuttamisesta. Ja vaikka olemme aina saaneet hyviä tuloksia aikaan, olemme huomanneet ongelman: perinteisillä videomainoksilla erottuminen on muodostunut yhä vaikeammaksi ja vaikeammaksi.

Tästä syntyi ajatus merkityksellisestä sisällöstä, jota ei mielletä markkinoinniksi. Brändien viihteellisestä sisällöstä. Sarjoista, joita katsoja kuluttaa mielellään kuitenkaan ajattelematta sitä mainontana. Sisällöstä, joka jää elämään ja puhututtaa kahvipöydissä.

Ajatus markkinointiviihteestä.

Aina ei voi odottaa, että joku muu tekee muutoksen.
Sen takia lähdimme tekemään markkinointiviihdettä.

markkinointiviihde

Markkinointiviihteen hyödyt

Olemme toteuttaneet markkinointiviihdesisältöjä jo monille brändeille ja huomanneet niiden positiiviset vaikutukset.

 1. Viihdyttävyys
  Minisarja tarjoaa asiakkaille viihdyttävää sisältöä, joka voi rentouttaa, piristää ja tarjota pakopaikan arjen kiireistä.

 2. Sitouttavuus
  Seuraten minisarjaasi, asiakkaasi voivat tulla sitoutuneemmiksi brändiisi ja tarinaasi, luoden vahvempia tunnesiteitä.

 3. Syvemmät tarinat
  Minisarja mahdollistaa monimutkaisempien ja syvempien tarinoiden kerronnan, joka voi houkutella asiakkaita jäämään mukana pidempään.

 4. Yhteisöllisyys
  Seuratessaan minisarjaa asiakkaat voivat tuntea olevansa osa yhteisöäsi tai fanipohjaa, mikä voi edistää brändisi uskollisuutta.

 5. Ajan käyttö
  Lyhyet jaksot tekevät sisällön kuluttamisesta helppoa kiireisessäkin arjessa, antaen asiakkaille mahdollisuuden nauttia tarinasta lyhyissä jaksoissa.

 6. Arvokas tieto
  Minisarja voi tarjota asiakkaille hyödyllistä tietoa, vinkkejä tai vihjeitä, jotka liittyvät suoraan heidän kiinnostuksenkohteisiinsa.

 7. Yllätykset ja odotusarvo
  Jaksokohtaiset jännitteet voivat herättää odotusarvoa ja uteliaisuutta, mikä saa asiakkaat palaamaan seuraavaa jaksoa odottaen.

 8. Merkitykselliset keskustelut
  Minisarja voi luoda keskustelunaiheita, joita asiakkaat jakavat keskenään, lisäten sosiaalista vuorovaikutusta.

 9. Brändin personointi
  Minisarja voi auttaa brändiäsi näyttämään inhimillisemmältä ja personoidummalta, mikä voi luoda läheisemmän suhteen asiakkaisiin.

 10. Pysyvä arvo
  Minisarjan sisältö voi säilyttää arvonsa pidempään kuin yksittäinen mainos, ja se voi olla saavutettavissa ja katsottavissa myöhemminkin.
tulokset

Tutustu markkinointiviihteellisiin sarjoihimme

Markkinointiviihde voi olla kuitenkin muutakin kuin huumoria. Ja jos sarjat eivät ole sinun juttusi, niin meiltä onnistuu luonnollisesti myös muut videotuotannot eli saat meiltä kaikki liikkuvan kuvan palvelut saman katon alta. Kysy rohkeasti lisää!

Porisuhdeneuvoja – Osa 1/5: Kipinää Porisuhteeseen (kausi 1)
The Porisuhdeneuvoja Show – Jakso 1/5: Välittäminen
Atostek Atte Headhunter – Jakso 1/3: Rekrytointi
Riihimäen Sisäänheittäjä | Jakso 1/5
Vihti-rakkauden lähettiläs – Jakso 1/3: “Loppuelämän rakkaus”
Avara Liminka – Jakso 1/6: Liminka Sapiens
TAKKi AUKI! – Jakso 1/4: “Tekemällä oppii”
OnniBussin Superouto Joulukalenteri | Traileri

Saisiko olla ripaus markkinointiviihdettä?

Mikäli haluat kuulla lisää markkinointiviihteestä ja siitä, miten se voi auttaa brändiäsi erottumaan massasta, jätä tähän yhteystietosi niin olemme sinuun yhteydessä 24 tunnin sisällä.