Jymyn Jäljillä

Lähes 2 miljoonaa katselukertaa ja edullisia linkin klikkauksia

Käsikirjoitimme ja toteutimme Jymy jäätelölle markkinointiviihteellisen somesarjan, jossa Kalle Lamberg ja Susanna Heinonen lähtevät selvittämään, mistä Jymyn jäätelöt tulevat ja miten niitä valmistetaan. Kolmiosaisessa sarjassa Kalle ja Susanna saavat erilaisia tehtäviä, jotka liittyvät Jymyn toimintaan, tuotteisiin ja heidän Aurassa sijaitsevaan maitotilaansa. Sarjassa päästään muun muassa etsimään maitoa, maistelemaan eri jäätelömakuja sekä lopuksi toteuttamaan Kallen ja Susannan ihan omat jäätelömaut!

Sarjan tavoitteena oli lisätä tietoisuutta heidän omasta maitotilastaan ja sitä, että Jymyn jäätelöiden raaka-aineet tulevat aina mahdollisimman läheltä. Myös Jymyn uutta visuaalista ilmettä ja värimaailmaa haluttiin nostaa esille.

Otimme myös valokuvat kuvauspäivän aikana kampanjaan ja hoidimme videoiden julkaisun. Julkaisukanavina toimivat YouTube, Facebook, Instagram ja TikTok.

734 372
tavoitettua ihmistä

1,7
miljoonaa
näyttökertaa

15 603
klikkausta
kampanjasivulle

Jymyn Jäljillä | Jakso 1/3: Aamulypsyllä
Jymyn Jäljillä | Jakso 2/3: Makuasioita
Jymyn Jäljillä | Jakso 3/3: Tulikoe

Tehdäänkö teidänkin yritykselle mieleenpainuva videosarja?

Varaa alta ilmainen tutustumistapaaminen kanssamme. Tapaaminen ei velvoita sinua mihinkään. Jätä yhteystietosi tähän ja olemme sinuun yhteydessä 24 tunnin sisällä.Asiakas: Suomisen Maito
Idea, konsepti, tuotanto: Koju

Ohjaaja: Kasimir Högnäs
Kuvaaja: Esa Jussila
Leikkaaja: Katja Ritvanen
Äänisuunnittelija: Jesse Soini
Valaisija: Miko Hentunen
Puvustaja/maskeeraaja: Tytti Virjo
Valokuvaaja: Juhamatti Vahdersalo
Asiakkuuspäällikkö: Jenni Parviainen
Käsikirjoittaja: Frans Åkerberg
Tuottaja: Matias Vihko

Lisää tarinoita