Olen rohkea

Oletko etsimämme rohkea markkinoinnin edelläkävijä?

Tällä hetkellä tämän kampanjan hakuaika on päättynyt. Kiitos paljon hakijoille, olemme kaikkiin yhteydessä!

Jos olet kiinnostunut tämänkaltaisista uusista kampanjoista, voit jättää meille yhteystietosi ”Ota yhteyttä” -lomakkeen kautta, niin saat ensimmäisenä tiedon tulevista kampanjoista!

Tutustu menestystarinoihin

Olemme toteuttaneet markkinointiviihdesisältöjä jo monille brändeille ja huomanneet niiden positiiviset vaikutukset. Markkinointiviihde saa aikaan tuloksia, herättää huomiota ja sitouttaa katsojan brändinne äärelle. Me haluamme muuttaa maailmaa niin, ettei mainoskatkoilla lähdetä jääkaapille.

Koko Suomen valloittanut Porisuhdeneuvoja: yli 8 miljoonaa orgaanista katselukertaa.

Porisuhdeneuvoja – Osa 1/5: Kipinää Porisuhteeseen

Työnhakijoita ilahduttanut kolmen videon sarja rekrytointiin Atostekille.

Atostek | Atte Headhunter – Jakso 1/3: Rekrytointi

Yli 5 miljoonaa katselukertaa kerännyt sarja Tampereen aikuiskoulutuskeskukselle.

TAKKi Auki – Jakso 1/4: Tekemällä oppii

Uutiskynnyksen ylittänyt, 2 miljoonan katselukerran sarja Vihdin kunnalle.

Vihti Rakkauden lähettiläs – Jakso 1/3: Loppuelämän rakkaus

Luontodokumentaristi Sakke Kustoo (Aku Sipola) tutustuu liminkalaiseen sielunmaisemaan kahden tuotantokauden aikana.

Liminka Sapiens – Kausi 2 | Jakso 1/3: ”Paluumuuttajat”

Viisiosaisessa some-sarjassa Janne Kataja seikkailee ympäri Riihimäkeä.

Riihimäen Sisäänheittäjä – Jakso 2

Miksi markkinointiviihde?

Oletko huomannut miten maailma toimii? Klikkaamme mainoksille skip ja swipe. Valitsemme mainoskatkojen sijaan suoratoistopalvelut. Katsomme sitä, mikä viihdyttää – emme sitä, mikä ärsyttää. Jäämme pitkiksikin ajoiksi viihteen äärelle.

Tästä syntyi ajatus merkityksellisestä sisällöstä, jota ei mielletä markkinoinniksi. Brändien viihteellisestä sisällöstä. Minisarjoista, joita katsoja kuluttaa mielellään kuitenkaan ajattelematta sitä mainontana. Sisällöstä, joka jää elämään ja puhututtaa kahvipöydissä. Ajatus markkinointiviihteestä.

 1. Viihdyttävyys
  Minisarja tarjoaa asiakkaille viihdyttävää sisältöä, joka voi rentouttaa, piristää ja tarjota pakopaikan arjen kiireistä.

 2. Sitouttavuus
  Seuraten minisarjaasi, asiakkaasi voivat tulla sitoutuneemmiksi brändiisi ja tarinaasi, luoden vahvempia tunnesiteitä.

 3. Syvemmät tarinat
  Minisarja mahdollistaa monimutkaisempien ja syvempien tarinoiden kerronnan, joka voi houkutella asiakkaita jäämään mukana pidempään.

 4. Yhteisöllisyys
  Seuratessaan minisarjaa asiakkaat voivat tuntea olevansa osa yhteisöäsi tai fanipohjaa, mikä voi edistää brändisi uskollisuutta.

 5. Ajan käyttö
  Lyhyet jaksot tekevät sisällön kuluttamisesta helppoa kiireisessäkin arjessa, antaen asiakkaille mahdollisuuden nauttia tarinasta lyhyissä jaksoissa.
 1. Arvokas tieto
  Minisarja voi tarjota asiakkaille hyödyllistä tietoa, joka liittyy suoraan heidän kiinnostuksenkohteisiinsa.

 2. Yllätykset ja odotusarvo
  Jaksokohtaiset jännitteet voivat herättää odotusarvoa ja uteliaisuutta, mikä saa asiakkaat palaamaan seuraavaa jaksoa odottaen.

 3. Merkitykselliset keskustelut
  Minisarja voi luoda keskustelunaiheita, joita asiakkaat jakavat keskenään, lisäten sosiaalista vuorovaikutusta.

 4. Brändin personointi
  Minisarja voi auttaa brändiäsi näyttämään inhimillisemmältä ja personoidummalta, mikä voi luoda läheisemmän suhteen asiakkaisiin.

 5. Pysyvä arvo
  Minisarjan sisältö voi säilyttää arvonsa pidempään kuin yksittäinen mainos, ja se voi olla saavutettavissa ja katsottavissa myöhemminkin.

Meistä sanottua

”Kojulla on todella kiva porukka ja pidin erityisesti siitä, miten kuvauspäivinä tilanne oli hyvin hallussa. Mukavien ja rentojen kuvauspäivien lopputuloksena videoista välittyy aito tunnelma.”

Pauliiina Fredriksson
Hesburger

”Kuvauksissa meni kaikki hyvin ja palvelu oli alusta loppuun aivan timanttista. Kuvatusta materiaalista saatiin puristettua täydelliset videot. Tarjouksesta lopullisiin videoihin näkyi jokaisen aito innostus projektia kohtaan ja tietysti ammattitaitoinen tekeminen. Mahtavaa ja osaavaa porukkaa, suosittelen erittäin mielelläni!”

Marika Virtanen
Porin Kaupunki

”Kampanja on huomattu laajemmin kuin mikään meidän aikaisempi markkinointikampanjamme. Se on herättänyt innostusta myös sidosryhmissä, joilta on tullut palautetta mm. rohkeudesta. Ylipäätään meille eri kanavista tullut palaute on ollut aivan poikkeuksellista: On tunnustettu rakkautta Tarjaa kohtaan ja kommentoitu, että kerrankin viihtyy mainoksien äärellä. Ei ole ihan tyypillistä meille tullutta palautetta.”

Marjo Nieminen
TAKK”Yhteistyö oli sujuvaa ja lopputulos täysi 10!
Suosittelen Kojua kaikille jotka haluavat laadukasta jälkeä!”

Sini Monto
Berner Oy

“Kaikki sujui tuotannon aikana mainiosti ja lopputulos oli toiveidemme mukainen. Jälkikäteenkin saimme erinomaista palvelua uusien versioiden osalta!”

Anna-Mari Nyyssönen
Omavoima Oy

“Idea toteutuksesta oli loistava, joten päätös valinnasta oli helppo tehdä!
Kojun toiminta oli ammattimaista, idearikasta ja positiivista. Tuotantoryhmän keskinäinen hyvä synergia tuntui sekä tuli esiin myös esiintyvien opiskelijoiden ohjaamisessa – tämä opiskelijoiden noste näkyy lopputuloksessa.

Video oli toiveidemme näköinen ja parempikin!
Ammatillisen koulutuksen johtajakin totesi: ”Tästä voi olla ylpeä”. ”

Tiina Räntilä ja Kaisa Väistö
Tredu

“Yhteistyö Kojun kanssa oli sujuvaa. Tuotanto oli korkeatasoista ja ammattimaista ja mainosvideoista tuli erittäin onnistuneita”

Simo Kekäläinen
WellO2

”Päävideosta tuli aika tarkkaan visiomme mukainen, se on todella laadukasta kamaa. Kokonaistyytyväisyys tuotantoon on korkea ja ihmiset Kojulla vaikuttaisivat asenteensa puolesta olevan kutsumustyössään. Suosittelen Kojua kaikille, jotka haluavat huippulaadukkaan yhteistyökumppanin.”

Risto Pitkänen
Atostek Oy

”Yhteistyö Kojun kanssa oli sujuvaa ja käsikirjoitusideamme toteutettiin laadukkaasti ja tehokkaasti. Video suunniteltiin käytettäväksi sekä verkkosivuilla että esitystilanteissa. Erityisesti esitystilanteissa sen avulla on voinut kertoa puolessatoista minuutissa finanssialan hoitamien monenlaisten tehtävien merkityksestä jokapäiväisessä elämässämme. Olemme tyytyväisiä lopputulokseen ja sujuvaan prosessiin, joka kantoi ideasta viimeistellyksi videoksi!”

Jussi Karhunen & Johannes Palmgren
Finanssiala Ry

”Lopputulos oli täysi 10, meidän toiveita kuunneltiin ja ollaan tosi tyytyväisiä videoon jonka saimme markkinoinnin käyttöön. Joustavuudesta iso plussa. Kuvauksissa oli rento meininki ja ei ahdistanut olla kameroiden edessä.”

Lauri Kristo
Grado Design Oy

”Tunsin, että Koju perehtyi tarpeeseemme hyvin ja projekti ei työllistänyt meitä tarpeettomasti. Asiakaspalvelu oli sujuvaa ja ystävällistä. Lopputulos vastasi tai jopa ylitti odotuksemme ja tulos on erinomainen.”

Jouni Heikinheimo
Gelecta Finland Oy

”Yhteistyö oli erinomaista alun suunnittelusta valmiiseen kokonaisuuteen saakka. Tätä videota on ilo käyttää yrityksemme markkinoinnin osana! Suosittelen Kojua kaikille, jotka haluavat rennon, asiantuntevan, laadukkaan ja suunnitelmallisen yhteistyökumppanin!”

Katriina Nousiainen
Tampereen kauppakamari

”Lopputulos heijastaa Kojun korkeaa ammattitaitoa ja työmoraalia. Leikkaus, viestin etenemisen rytmitys ja kokonaisuus ovat erittäin onnistuneita, kuten esitetyn kuvamateriaalin tasokin. Huipputyötä! Klubilla ajatellaan Kojua suurella lämmöllä!”

Olli Meretoja
Helsingin Suomalainen Klubi

”Olemme todella tyytyväisiä lopputulokseen, kuvat olivat erittäin onnistuneita ja tarkoitukseemme sopivia. Kuvauksissa mallit ja kuvaaja olivat erinomaiset ja projektinhallinta toimi hyvin. Voin suositella Kojua kaikille jotka haluavat näyttävää jälkeä.”

Heini Polamo
Suomen Kuljetus ja Logistiikka SKAL ry

”Kuvaustilanteet hoidettiin erittäin ammattimaisesti ja oli hienoa päästä seuraamaan sujuvaa työskentelyä. Projekti oli melko pitkä ja monivaiheinen, mutta hyvä meininki ja kommunikaatio säilyi alusta loppuun saakka. Olimme tyytyväisiä lopputulokseen!”

Nina Granqvist
ReceiptHero

”Palvelu oli kokonaisuutena hyvää ja mainosvideon lopputulos toivotunlainen. Hyvää työtä, jatkakaa samaan malliin!”

Tuure Leinonen
Oikisluotsi Oy