Aitoa ystävyyttä

Kuten oikea ystävä

Toteutimme Aito Säästöpankille spottisarjan, jossa asiakkaat ovat saaneet konkreettisia neuvoja säästöpankkiirilta. Neuvot ovat suoraa, rehellistä puhetta. Säästöpankkiiri uskaltaa kritisoida ja sanoa vastaan asiakkaalle – niin kuin oikea ystävä tekisi! Jokaisella spottisarjan mainoksella on oma kohderyhmänsä, joten mainoksia voi käyttää kätevästi kohdennetussa mainonnassa.

Mainoksiin luotiin yhteneväinen visuaalinen tyyli käyttämällä split-screeniä, jonka avulla tuodaan säästöpankkiiri visuaalisesti lähelle asiakasta. Split-screenin avulla mainoksiin saatiin myös helposti tunnistettavan ja muistettavan tyylin. Kuvasimme mainokset ikään kuin henkilöt olisivat samassa tilassa: alussa näemme vain asiakkaan puolen ja myöhemmin näemme säästöpankkiirin toimistolla toisella puolella ruutua. Näin visualisoimme ajatusta aidosta ystävästä, aina auttamassa, elämässä mukana.

Mainoksista tehtiin eri mittaisia versioita ja toteutimme myös radiomainokset sekä valokuvat kampanjalle. Kampanja näkyy vahvasti telkkarissa, suoratoistopalveluissa, radiossa, ulkomainonnassa, kauppakeskuksissa, digissä, somessa ja jopa Tampereen Ratikan kyljessä.

Aito Säästöpankki – Aito ystävä tahtoo varallisuutesi parasta 1/3
Aito Säästöpankki – Aito ystävä tahtoo taloutesi parasta 2/3
Aito Säästöpankki – Aito ystävä tahtoo yrityksesi parasta 3/3

Asiakas: Aito Säästöpankki
Toimisto: Villivisio
Tuotanto: Koju

Ohjaaja: Kasimir Högnäs
Kuvaaja: Esa Jussila
Leikkaaja: Katja Ritvanen
Valaisija: Miko Hentunen
Äänisuunnittelija: Jesse Soini
Valokuvaaja: Katja Ritvanen
Rekvi-lavastaja/puvustaja: Heli Lindroos
Maskeeraaja: Iina Rajamo
Tuottaja: Heikki Oinonen

Lisää tarinoita