An Adventure in Lakeland

Herätetään tunteet Pohjois-Savoa kohtaan

Kehitysyhtiö SavoGrow halusi buustata Pohjois-Savon matkailua ja tuoda alueen kohteita tunnetuksi kansainväliselle yleisölle. Video valittiin tähän keskeiseksi mediamuodoksi, ja sen tueksi haluttiin toteuttaa valokuvia sekä printtimainontaa.

Kojun ratkaisu

Toteutimme hankkeeseen neljä tarinallista teemavideota, koostevideon, 20 lyhyttä somevideota, eri kieliversioita sekä useita kymmeniä valokuvia.

Halusimme teemoittaa videot mieleenpainuvalla tavalla ja toteuttaa videot niin, että katsoja viihtyy niitä katsellessaan. Suunnittelemamme videokonsepti päätyi lopulta koko markkinointikampanjan kattoteemaksi julisteita ja matkailuesitteitä myöten.

Ilo, Taika, Rauha ja Löytö -videoissa Aino ja Greta seikkailevat Pohjois-Savon matkakohteissa. Viihteellinen videosarja on täynnä positiivista häiriköintiä ja anarkiaa, ja ne herättävät katsojissa tunteita sekä matkakuumetta! 

Tulokset

Ainon ja Gretan tarina on ollut laajasti esillä matkailualan messuilla Euroopassa ja sen ulkopuolella, muun muassa Japanissa. 

Videot ovat myös mukana Pohjois-Savon lisätyn todellisuuden -kokonaisuudessa ja eri versioinnit toimivat monipuolisesti somekäytössä. Markkinointiviihteellinen sarja on koukuttanut ja herättänyt ihastusta matkanjärjestäjissä sekä suuressa yleisössä. Lyhyet versiot ovat olleet myös Pohjois-Savon matkailuyrittäjien käytössä, ja näin videokokonaisuus on palvellut koko alueen matkailuelinkeinoa. 

Part 1: Ilo – Joy
Part 2: Taika – Magic
Part 3: Rauha – Peace
Part 4: Löytö – Finding
Koostevideo

Asiakas: SavoGrow
Tuotanto: Koju

Ohjaaja ja käsikirjoittaja: Kasimir Högnäs
Kuvaaja: Matias Vihko
Leikkaaja: Katja Ritvanen
B-kamera: Katja Ritvanen
Äänisuunnittelija: Jesse Soini
Tekninen assistentti: Saara Sundelin
Ilmakuvaaja: Reino Hartikainen
Tuottaja: Heikki Oinonen

Lisää tarinoita