Punainen bussi sekoittaa pakkaa

Miten nousta koko kansan huulille?

Onnibus haluaa olla räyhäkkä, omaa alaansa sekoittava toimija, joka herättää mielipiteitä ja tunteita. 

Pitkäaikainen yhteistyökumppanimme on kääntynyt jo vuodesta 2017 puoleemme tarvitessaan huomiota herättävää videomainontaa. Olemme vuosien saatossa toteuttaneet monipuolisesti tuotantoja niin markkinointiin kuin rekrytointiin.

Kojun ratkaisu

Olemme toteuttaneet OnniBussille rekryfilmejä, lyhyitä spotteja vahvistamaan uusia lanseerauksia, valokuvia sekä 24-osaisen Onnibussin Superoudon Joulukalenterin.

OnniBussin tiedottaessa muun muassa uusista reiteistä auttavat tekemämme täsmäspotit viestin leviämistä kuluttajille. Spottien humoristinen ja yliampuva sisältö on samalla luonut Onnibussin räyhäkkää brändiä.

Olemme myös toteuttaneet OnniBussille laadukkaan ja laajan kuvapankin, joka sisältää valokuvia ja videoita eri formaateissa käytettäväksi somekampanjoissa sekä nettisivuilla. Koju hoiti kuvausten tuotantoprosessin kokonaisuudessaan: mallien buukkaukset, kuvauspaikkojen etsinnät sekä muut tärkeät käytännönjärjestelyt.

Vuoden 2019 joulukalenteri julkaistiin sekä OnniBussin Facebookissa että Youtubessa joka päivä jouluaattoon huipentuen. Tavoitteena oli luoda puhutteleva markkinointiviihdesarja sekä massasta erottuva ilmiö kiireiseen joulunalusaikaan. Sarja tarjosi viihdettä OnniBussin somekanaviin ja mahdollisti vahvan pohjan joulukamppiksiin. 

Asiakkaamme antoi meille vahvan luoton käsikirjoittaa ja toteuttaa sarjaa viihdyttävyys ja outous edellä! Ennakkoluulottomuus ja rohkeus mahdollistivat koukuttavan sisällöntuotannon.

Mainosspotit

OnniBus.comin pitkäaikaisena yhteistyökumppanina olemme videotuotannoillamme luoneet vaikuttavaa markkinointiviihdettä vahvistamaan heidän viestiään ja imagoaan.

OnniBus.com | Lentoon punaisilla busseilla
OnniBus.com | Festarihirvi

Lisää tarinoita