Parempaa elämää

Korvataan kylmät faktat tunteella

Harvoin käy niin onnellisesti, että Mariska sanoittaa etukäteen brändilupaukseen täydellisesti istuvan tekstin, jonka Herra Ylppö vielä rouheasti tulkitsee. Nyt kävi näin, ja Koju pääsi toteuttamaan siitä Staartin suunnitteleman filmin Pori Energialle.

Kojun ratkaisu

Toteutimme mainosfilmin, jonka keskiössä on yhdessä oleminen. Ne arjen ja juhlan pienet ja suuret hetket, joita energia mahdollistaa. Filmin kruunaa Mariskan sanoittama ja Herra Ylpön esittämä biisi, joka on vahva esimerkki siitä, miten osuva musiikki vie mainosfilmin uudelle tasolle!

Tulokset

Valmis filmi on herättänyt tunteita ja innostusta videon katsojakunnassa ja niin ikään Porin Energian työntekijöissä.

“Kaksi työntekijäämme on kertonut minulle, että liikuttuivat kyyneliin asti videosta. Video muistuttaa heille ja koko henkilöstöllemme Pori Energian työn tarkoituksesta, eli miksi teemme työtämme.”

Videosta on pidetty nimenomaan siksi, että se kertoo TUNNE edellä energiantuotannon tärkeydestä kovien faktojen sijaan. Videon avulla asiakkaamme pystyy kertomaan työnsä merkityksestä ja esittelemään lempeää puolta itsestään.

“Video siis osuu upealla tavalla maaliin – herättää tunnetta ja kertoo yrityksemme työn merkityksestä porilaisten & satakuntalaisten arjessa.”

Asiakas: Pori Energia
Mainostoimisto: Staart Oy
Tuotanto: Koju

Ohjaaja: Heikki Oinonen
Kuvaaja ja leikkaaja: Matias Vihko
Tuottaja: Heikki Oinonen

Lisää tarinoita